Paras Kalaöljy Suomi, Turskanmaksaöljy, Kalanmaksaöljy, Helsinki, Espoo, Vantaa | PNS.fi

Laguna Origi Hifistelijän Helmi

Tuotteet ja palvelut

Tämän laadukkaampaa tuotetta saat jo oikeasti hakea! Artisaanitason tuote, joka hakee vertaistaan niin valmistuksen valmistuksen hellävaraisuudessa, laadussa kuin tuoreudessakin. Kyse on tuoretuotteesta, ekstraneitsyt-turskanmaksaöljystä.

Tuote on valmistettu todella hellävaraisesti, käsityönä- mitään mekaanista puristusta, kemiallista erottelua, höyrystämistä, tai jäädyttämistä ei ole käytetty tämän valmistukseen. Sen sijaan tuote on eroteltu turskan maksasta täysin luonnollisella tavalla- tavalla joka perustuu siihen että tuore maksa, vioittumaton(nämä katsotaan tarkkaan jo maksoja valitessa) viedään kalastuslämpöisestä vedestä hiukan lämpimämpään veteen. Siinä prosessissa maksa vapauttaa öljyn. Helppoa, yksinkertaista, sekä syystäkin laadukasta. Ainoastaan painovoimainen kevyt suodatus tehdään tämän prosessin jälkeen. Ja sekin tehdään materiaaleilla jotka ovat luonnossa läsnä.

Todellinen supertuote joka hakee vertaistaan! Sama kuin joisi villiä kalaa pullosta, miedon lohen makuinen. Tuote myös alittaa kaikki EU:n määrittämät raja-arvot heittämällä, eli siinä ei ole raskasmetalleja eikä muitakaan epäpuhtauksia. Ja kuitenkin, tuote on reilusti halvempi kuin markkinoilla olevat vastaavan tason tuotteet, ja nyt tätä herkkua saa Suomesta! Enää ei tarvitse tilata ulkomailta saadakseen parasta.

Nyt Rosita EVCLO- kalanmaksaöljy kuukausitilauksena vain 39,90, postikulut sisältyvät hintaan!